
Helgen 1-2 april har vi öppet 10-15
Denna helg serverar vi en härlig vårmeny och hoppas på solsken!
Sill och Dill
Kryddig finaste matjessillen på rågbröd med ägg, rödlök, dillmajonnäs – en klassiker!
Caesarsallad
med kyckling och säsongens färger
Golfburgare
Högrevsburgare, bacon & rödlöks-chutney, cheddarost, sriracha majo,
Serveras med pommes och kökets oregano-ketchup
Fisk och skaldjur
krämig, len och mustig fisksoppa, lax, sej, torsk, musslor & räkor toppas med aioli och vitlöksbröd
Sötsak
Glass, småkakor och hembakat finns alltid hos oss- vad är du sugen på?
De små grodorna
Juniorburgare med grönsaker, Pommes och dip
Meny gäller i helgen 11:30- 15:00 men kan kommas att ändras, håll utkik på våra sociala medier eller ring oss!.