Meny

Helgen 1-2 april har vi öppet 10-15

Denna helg serverar vi en härlig vårmeny och hoppas på solsken!

Sill och Dill

Kryddig finaste matjessillen på rågbröd med ägg, rödlök, dillmajonnäs – en klassiker!

Caesarsallad

med kyckling och säsongens färger

Golfburgare

Högrevsburgare, bacon & rödlöks-chutney, cheddarost, sriracha majo,
Serveras med pommes och kökets oregano-ketchup

Fisk och skaldjur

krämig, len och mustig fisksoppa, lax, sej, torsk, musslor & räkor toppas med aioli och vitlöksbröd

Sötsak

Glass, småkakor och hembakat finns alltid hos oss- vad är du sugen på?

De små grodorna


Juniorburgare med grönsaker, Pommes och dip

Meny gäller i helgen 11:30- 15:00 men kan kommas att ändras, håll utkik på våra sociala medier eller ring oss!.